nabinox arrow Από τη γνωριμία ως τη συμφωνία...
Από τη μελέτη ως τον σχεδιασμό...
Από την κατασκευή ως την ολοκλήρωση...
Από την πρώτη μέρα έως τα 5 χρόνια εγγύηση,

η ΝABINOX είναι δίπλα σας...

και θα συνεχίζει πάντα να είναι.

Μελέτη – Σχεδιασμός

nabinox arrowΠροταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η προσωπική επαφή και η σχέση εμπιστοσύνης που θέλουμε να χτίσουμε με τον πελάτη.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει εξ’ολοκλήρου το έργο σας με δικά μας συνεργεία ή να συνεργαστεί με οποιονδήποτε αρχιτέκτονα-μηχανικό και εξωτερικά συνεργεία που επιθυμεί ο πελάτης.

Μετά την ανάλυση και τη μελέτη, η ομάδα μας  σχεδιάζει το έργο σας  σε 3D μορφή και στη συνέχεια με υψηλής τεχνολογίας προγράμματα Render, σας παρουσιάζει το χώρο σας με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο.

Κατασκευή – Τοποθέτηση

nabinox arrowΗ κατασκευή του έργου ξεκινάει όταν μέσα από ποικίλες σχεδιαστικές προτάσεις, ο πελάτης επιλέξει τη λύση η οποία θα συμβάλλει στην επιτυχία της επιχείρησής του καθώς και στην βέλτιστη λειτουργικότητα του χώρου του. Αφού οριστεί το χρονοδιάγραμμα του έργου, ξεκινάει η κατασκευή σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς επίσης και με επιλεγμένα υλικά που σκοπό έχουν  το σεβασμό του περιβάλλοντος.

Όλες οι κατασκευές μας είναι Custom Made. Κάθε έργο, κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες οπότε κάθε κατασκευή έχει τη δικιά της μορφή, τα δικά της μέτρα. Σε εμάς ένα διαμάντι μπορεί να γίνει φούρνος – ψησταριά, ένα μανιτάρι μπορεί να γίνει θήκη για καραμέλες, ένας τοίχος, ένα αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ψυγείο.

Οι κατασκευές παραδίδονται και τοποθετούνται την προγραμματισμένη ημέρα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θέτουν σε λειτουργία όλες τις κατασκευές και γίνεται επίδειξη στον πελάτη και το προσωπικό του για την καλύτερη κατανόηση της χρήσης τους.

Εγγύηση – Service

nabinox arrow

Η εταιρεία μας με 40 χρόνια εμπειρίας στην ανοξείδωτη κατασκευή και στην κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων και βιτρινών, έχει τη δύναμη να σας προσφέρει 5 χρόνια εγγύση καλής λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα δικής μας κατασκευής.

Πάντα δίπλα σας, είμαστε σε θέση για άμεση τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση από την πρώτη ημέρα, παρέχοντάς σας έλεγχο, συντήρηση και επισκευή.

Εκθεσιακός Χώρος

nabinox arrowΈχουμε δημιουργήσει ένα χώρο πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου κάθε πελάτης μπορεί να έρθει να δει και να λειτουργήσει έτοιμα στημένα μαγαζιά δοκιμάζοντας τα πάντα πάνω στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Βιτρίνες παγωτού, Ζαχαροπλαστείο, Αρτοποιείο, Coffee-Bar, Coffee-Snack, Κρεοπωλείο, Ψητοπωλείο, Κουζίνα Εστιατορίου – Ξενοδοχείου, Μπουφές Self Service είναι αυτά που μπορείτε να δείτε από κοντά και φυσικά βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία έτοιμα για δοκιμή...

ανάγκες οπότε κάθε κατασκευή έχει τη δικιά της μορφή, τα δικά της μέτρα. Σε εμάς ένα διαμάντι μπορεί να γίνει φούρνος – ψησταριά, ένα μανιτάρι μπορεί να γίνει θήκη για καραμέλες, ένας τοίχος, ένα αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ψυγείο.

Οι κατασκευές παραδίδονται και τοποθετούνται την προγραμματισμένη ημέρα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θέτουν σε λειτουργία όλες τις κατασκευές και γίνεται επίδειξη στον πελάτη και το προσωπικό του για την καλύτερη κατανόηση της χρήσης τους.

Περιβάλλον

nabinox arrowΟ σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει για όλους να αποτελεί σκοπό...

Το μέλλον μπορεί να οικοδομηθεί μόνο μέσω έργων που εξελίσσονται παράλληλα με τις ανάγκες του ανθρώπου και του περιβάλλοντος στο οποίο ζει, λειτουργώντας με απόλυτο σεβασμό για τη φύση που μας περιβάλλει.

 Η εταιρεία μας είναι αρκετά ευαίσθητη στη περιβαλλοντική βιωσιμότητα και προσπαθεί καθημερινά να προσαρμόζει, να βελτιώνει και να ανακυκλώνει όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί ώστε ο πλανήτης να έχει μέλλον...

paidianabinox arrowΤο μέλλον των παιδιών μας έχει άμεση
σχέση με το μέλλον του πλανήτη...