Με ιστορία από το 1980 και με αρχικό σκοπό τη χονδρική πώληση,η εταιρεία μας κατασκευάζει και εξοπλίζει χώρους μαζικής εστίασης για εμπόρους σε Ελλάδα, Γερμανία, ελβετία, Γαλλία, Βουλγαρία.

Το 2014 γυρίζοντας σελίδα η εταιρεία μας περνάει στη λιανική πώληση δουλεύοντας με μεγάλες εταιρείες και επιχειρηματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Σήµερα το 2020,δημιουργήσαμε ένα χώρο πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου κάθε πελάτης μπορεί να έρθει να δει και να λειτουργήσει έτοιμα στημένα μαγαζιά δοκιμάζοντας τα πάντα πάνω στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Η ΝΑΒΙΝΟΧ  μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει, εξοπλίζει και υποστηρίζει επαγγελματικούς χώρους στον κλάδο της εστίασης, όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, coffee-snack, coffee-bar, super market, gelaterie, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία καθώς και πλοία.

Στη ΝΑΒΙΝΟΧ με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, αναλαμβάνουμε ένα έργο από την αρχή έως το τέλος με έμπειρο, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Φυσικά μπορούμε να ανακατασκευάσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας όπως επίσης και να συνεργαστούμε με εξωτερικούς συνεργάτες για να υλοποιήσουμε το έργο σας.

Κύριο μέλημα και σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνέπεια, η ποιότητα, η αισθητική, η  υποστήριξη και η επιτυχία της επιχείρησης του πελάτη.

Με εκτίμηση,

ΑΦΟΙ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Συνεργασίες
0
Ολοκληρωμένα Έργα
0
Μεμονωμένες Κατασκευές

nabinox arrow
Η Αρχή της ΝΑΒΙΝΟΧ είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του.

Με τον πιο αξιόπιστο και λειτουργικό τρόπο δημιουργούμε κατασκευές που έχουν ποιότητα και αισθητική και με  συνέπεια και υποστήριξη συμβάλλουμε στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Σκοπός


Επιδιώκουμε, με αργά βήματα, την καταξίωση μας στο χώρο με οικονομικές κατασκευές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και προπάντων είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ανοξείδωτες, χωρίς μελαμίνες και κόντρα πλακέ θαλάσσης, υλικά δηλαδή που υγειονομικώς απαγορεύονται.


Γιατί Να Μας Εμπιστευτείτε

  • Εξετάζουμε την κατασκευή διαφορετικά

  • Σχεδιάζουμε και προτείνουμε ποικίλες λύσεις μέχρι ο πελάτης να πάρει την τελική απόφαση

  • Διαθέτουμε έμπειρους τεχνίτες σε όλα τα στάδια της κατασκευής (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες ανοξείδωτου – corian – μαρμάρου – ξύλου - γυαλιού

  • Προσφέρουμε άμεση υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του έργου

  • Σε ότι κατασκευάζουμε δίνουμε 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

  • Σεβόμαστε και συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Στοχεύουμε ψηλά και αναζητάμε ανθρώπους να στοχεύουν και αυτοί ψηλά

nabinox arrowΕάν σας ενδιαφέρει η κατασκευή, σας ενδιαφέρει να εξελίσσεστε και να δημιουργείτε τότε θα χαρούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας.

 Ευκαιρίες Καριέρας

Drag and drop files here or Browse
RECAPTCHA HELPS PREVENT AUTOMATED FORM SPAM. THE SUBMIT BUTTON WILL BE DISABLED UNTIL YOU COMPLETE THE CAPTCHA.