Προφίλ

Με ιστορία που ξεκινάει από το 1980 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. - ΝΑΒΙΝΟΧ δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης με μεγάλη επιτυχία.

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της εταιρείας μας, και κατάφεραν και της έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός, οι αξιόπιστες συνεργασίες καθώς επίσης και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις μας.

Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, και ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς η εταιρεία μας κατόρθωσε να δημιουργήσει χώρους café - snack bar, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, ψητοπωλεία, πάντα με συνέπεια, αισθητική, λειτουργικότητα και ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό μας, σας εγγυάται την αξιοπιστία και φερεγγυότητά μας, καθώς επίσης και τη ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου προσδοκώντας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΙΚΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NABINOX
Αφοι Διακογεωργίου Ο.Ε.

Λασσάνη 23 
Περιστέρι | Αθήνα | 12132
T. +30 210 83 17 682
F. +30 210 85 47 420
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

>