Προφίλ

Με ιστορία από το 1980 και με αρχικό σκοπό τη χονδρική πώληση,η εταιρεία μας κατασκευάζει και εξοπλίζει χώρους μαζικής εστίασης για εμπόρους σε Ελλάδα, Γερμανία, ελβετία, Γαλλία, Βουλγαρία.

Το 2014 γυρίζοντας σελίδα η εταιρεία μας περνάει στη λιανική πώληση δουλεύοντας με μεγάλες εταιρείες και επιχειρηματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Σήµερα το 2020,δημιουργήσαμε ένα χώρο πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου κάθε πελάτης μπορεί να έρθει να δει και να λειτουργήσει έτοιμα στημένα μαγαζιά δοκιμάζοντας τα πάντα πάνω στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Η ΝΑΒΙΝΟΧ  μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει, εξοπλίζει και υποστηρίζει επαγγελματικούς χώρους στον κλάδο της εστίασης, όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, coffee-snack, coffee-bar, super market, gelaterie, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία καθώς και πλοία.

Στη ΝΑΒΙΝΟΧ με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, αναλαμβάνουμε ένα έργο από την αρχή έως το τέλος με έμπειρο, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Φυσικά μπορούμε να ανακατασκευάσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας όπως επίσης και να συνεργαστούμε με εξωτερικούς συνεργάτες για να υλοποιήσουμε το έργο σας.

Κύριο μέλημα και σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνέπεια, η ποιότητα, η αισθητική, η  υποστήριξη και η επιτυχία της επιχείρησης του πελάτη.

Με εκτίμηση,

ΑΦΟΙ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ